Slide 1

Aplikacioni “Makina Ime” është gjuha e komunikimit digjital me konsumatorët për t’i ndihmuar në plotësimin e nevojave në lidhje me mobilitetin.

Slide 2
previous arrow
next arrow

Çfarë është Makina Ime?

Nëse je apo aspiron të jesh shofer, ose thjesht i apasionuar pas mobilitetit, atëherë Makina ime është eksperti që të duhet.

Makina ime është produkt i Porsche Albania që prej vitit 2015, i cili plotëson cdo nevojë tuajën mbi mobilitetin dhe ju informon mbi të rejat e fundit rreth industrisë automotive.

Funksionet e aplikacionit Makina ime janë të shumta, duke nisur nga pagimi i parkimit deri te kontrolli I gjobave qe makina jote ka marre. 

Mund të llogarisësh doganën për një makinë që dëshiron të blesh jashtë Shqipërisë, të rezervosh për shërbimet e servisit ose të kontrollosh për makinat që janë në shitje në treg.

Jo të gjithë janë ekspertë në makina, aplikacioni Makina Ime, PO!

Home Screen

FUNKSIONALITETET

Në aplikacionin “Makina Ime” ju merrni informacione dhe përfitime të ndryshme lidhur me tregun e automobilave si dhe shpërblime. Një ikonë e vetme e cila përmbledh të gjitha opsionet e mëposhtme.

Autoshkolla

Në funksionin “Autoshkolla”, në aplikacionin Makina ime, do të gjeni kodin rrugor dhe teste provë ku mund të provoni njohuritë tuaja. Siguria në rrugë është shumë e rëndësishme dhe një fillim i mbarë është përvetësimi i të gjitha rregullave të qarkullimit!

Porsche Leasing

Në “Porsche Leasing”, në aplikacionin Makina ime, mund të llogarisni këstin mujor që duhet të paguani për blerjen e makinës suaj. Mjafton të vendosni shumën që dëshironi të financoheni, për sa vite do e merrni financimin dhe në fund do ju dalë kesti final, I personalizuar për ju.

Test Drive

Nëse jeni i apasionuar rreth makinave të reja, Porsche Albania, nëpërmjet aplikacionit Makina ime ju jep mundësinë të aplikoni për Test Drive. Ajo cfarë ju nevojitet është të zotëroni leje drejtimi aktive dhe të plotësoni të dhënat tuaja. Ju do të keni mundësinë të provoni dhe testoni nga afër modelet më të reja të makinave, të markave AUDI, Volkswagen, ŠKODA dhe SEAT. Më pas do kontaktoheni nga stafi i Porsche Albania për të proceduar me Test Drive.

Kursi i këmbimit

Në mënyrë që të jemi sa më pranë vlerave dhe rezultateve reale, Porsche Albania nëpërmjet aplikacionit Makina ime ju mundëson që për cdo lloj llogarie, të merrni për bazë kursin zyrtar të këmbimit në ditën që po bëhet llogaritja. Vlerat e kursit të këmbimit përditësohen automatikisht nga të dhënat e publikuara nga Banka e Shqipërisë.

Gjobat e mia

Nëse jeni i apasionuar rreth makinave të reja, Porsche Albania, nëpërmjet aplikacionit Makina ime ju jep mundësinë të aplikoni për Test Drive. Ajo cfarë ju nevojitet është të zotëroni leje drejtimi aktive dhe të plotësoni të dhënat tuaja. Ju do të keni mundësinë të provoni dhe testoni nga afër modelet më të reja të makinave, të markave AUDI, Volkswagen, ŠKODA dhe SEAT. Më pas do kontaktoheni nga stafi i Porsche Albania për të proceduar me Test Drive.

Paguaj parkimin

Nëpërmjet aplikacionit Makina ime mund të paguani parkimin publik në zonën që ndodheni. Pagesa e parkimit kryhet menjëherë, vetëm me një SMS.

Kuponat e mi

Aplikacioni Makina ime, jo vetëm që ju informon dhe ju vjen në ndihmë, por gjen vazhdimisht mënyra për t’ju falenderuar dhe shpërblyer që jeni pjesë e komunitetit të madh që aplikacioni Makina ime ka krijuar.

Regjistro automjetet

Në aplikacionin Makina ime keni mundësi të regjistroni automjetin tuaj! Vetëm në këtë mënyrë ne do mund t’ju lajmerojmë nëse keni marrë gjobë, nëse ka ardhur koha për të nderruar vajin dhe filtrat apo nëse të ka mbaruar siguracioni. Aksesimi i kërkesës për pjesë këmbimi pranë servisit, gjithashtu bëhet më i lehtë në momentin që ti e ke regjistruar makinën tënde. Aplikacioni Makina ime është eksperti që të duhet për makinë tënde!

Makina të përdorura

Nëpërmjet funksionit Makina të përdorura, keni mundësinë të shqyrtoni mundësitë e blerjes së një makine të përdorur, brenda një tregu formal dhe legal. Nuk do të jetë nevoja të shqetësoheni për problemet që mund të hasni më vonë me atë makinë, pasi është e gjitha e kontrolluar paraprakisht nga servis i certifikuar për ato marka.

Dogana

Nëpërmjet funksionit Dogana, aplikacioni ju llogarit koston që makina e përzgjedhur nga ju ka për të ardhur në Shqipëri. Kostoja do llogaritet bazuar në karakteristikat e makinës, si viti I prodhimit dhe fuqia e motorrit.

Vlerëso makinën

Nëpërmjet funksionit Vlerëso makinën në aplikacionin Makina ime, ju mund të keni një vlerë të përafërt se sa vlerësohet makina juaj ose makina që dëshironi të blini në treg, bazuar në markën e makinës, vitin e prodhimit, fuqisë së motorrit dhe kilometrat e bëra.

Servisi

Në funksionin Servisi ju keni mundësi të bëni kërkesa për pjesë këmbimi dhe aksesorë të ndryshëm për sa i përket makinave të markave Škoda, SEAT, Volkswagen dhe Audi. Gjithashtu keni mundësi të rezervoni online takimin tuaj për ardhjen te servisi. Nëpërmjet mekanikut virtual ju keni mundësinë të informoheni se cfarë dëshiron t’ju komunikojë makina juaj përmes sinjaleve dhe dritave të ndryshme që ju shfaq në kroskot.

Si funksionon?

An enim nullam tempor gravida donec enim congue magna at pretium purus pretium ligula rutrum luctus risusd diam eget risus varius blandit sit amet non magna.

App Screenshots

Disa imazhe digjitale të aplikacionit në smartphone të faqes kryesore si dhe disa prej opsioneve që ofrohen në të.

iPhone 12, 12 Pro – 21
iPhone 12, 12 Pro – 63
iPhone 12, 12 Pro – 64
iPhone 12, 12 Pro – 65
iPhone 12, 12 Pro – 66
iPhone 12, 12 Pro – 19
iPhone 12, 12 Pro – 20
iPhone 12, 12 Pro – 50
Home Screen
iPhone 12, 12 Pro – 2
iPhone 12, 12 Pro – 5
iPhone 12, 12 Pro – 55
iPhone 12, 12 Pro – 31
iPhone 12, 12 Pro – 27
iPhone 12, 12 Pro – 28
iPhone 12, 12 Pro – 29
iPhone 12, 12 Pro – 56
iPhone 12, 12 Pro – 47
iPhone 12, 12 Pro – 6
iPhone 12, 12 Pro – 7
iPhone 12, 12 Pro – 8
iPhone 12, 12 Pro – 10
iPhone 12, 12 Pro – 12
iPhone 12, 12 Pro – 14
iPhone 12, 12 Pro – 13
iPhone 12, 12 Pro – 17
iPhone 12, 12 Pro – 18
iPhone 12, 12 Pro – 22
iPhone 12, 12 Pro – 26
iPhone 12, 12 Pro – 25
Kodi Rrugor – 2
iPhone 12, 12 Pro – 35
iPhone 12, 12 Pro – 11
iPhone 12, 12 Pro – 23
iPhone 12, 12 Pro – 24
iPhone 12, 12 Pro – 38
mobile-frame
0 K
Shkarkime
0 K
Përdorues Aktiv
0 K
Përdorues të regjistruar

Unë e kam, po ti?

Shkarko tani në telefonin tënd thjeshtë dhe falas:

 Autostrada Tiranë – Durrës km.7, 1051 
 (+355) 04 240 74 30  makinaime@porsche.al